Totul a pornit intr-o zi, stand la o masa doi buni prieteni Inginer Horticol Anches Codrut Calin si Inginer Constructor Badin Ciprian din pasiunea, priceperea, bucuria si experienta pentru pentru tot ce e mai frumos la o casa, adica spatiile verzi.

Unul din cele mai importante elemente intr-o gradina este gazonul, care pune în valoare frumuseţea plantelor şi a tuturor decoratiunilor din acea gradina.

Ideea de gazon a apărut dupa anul 1880, s-a dezvoltat treptat ajungând astăzi sa nu lipseasca de la nici o casa, hotel,complex commercial si obiective turistice pentru recreere.

In jurul nostrum am format o echipa cu personal calificat, cu multa experienta in amenajarea spatiilor verzi, putem spune acum ca oferim servicii complete si ca putem raspunde oricarei cerinte in ceea ce priveste proiectarea, amenajarea, intretinerea, curatenia si deszapezirea.

In cadrul unei firme personalul calificat reprezinta cel mai important factor in dezvoltarea si evolutia firmei, de aceea suntem hotarati sa investim in educarea personalului pentru cresterea calitatii tuturor lucrarilor .

Cod Alb Garden inseamna o echipa puternica, inchegata cu personal calificat in toate domeniile, cu experienta a peste 100 de proiecte realizate, atat in domeniul lucrarilor de amenajare spatii verzi cat si in domeniul constructiilor, cu un portofoliu impresionant de clienti si cu o bogata baza materiala, o echipa pregatita sa faca fata oricarei provocari, indiferent de natura acesteia.